Het ultieme maatwerk, zonder compromissen!

Met liefde, vakmanschap en professionaliteit vervaardigen wij onze meubels.

Elk object heeft zijn eigen verhaal. Wij maken meubels passend bij u, speciaal voor u, die de tand des tijds doorstaan. Neem een kijkje bij onze projecten en laat u inspireren.

Slaapkamer

De slaapkamer is uw meest persoonlijke ruimte en zou aan al uw behoeften moeten voldoen.

LignoHome maakt op maat gemaakte kledingkasten, inbouwkasten, kaptafels, bedden en nachtkastjes, maar ook inloopkasten. Alles gemaakt met het doel uw eigen ruimte te veranderen in een prachtige, betoverende omgeving die helemaal past bij uw persoonlijke smaak.

Woonkamer

Wij luisteren naar u en werken met u samen om de perfecte leefruimte te creëren. Wij maken tv- meubels, salontafels, bijzettafels, en boekenkasten die perfect bij uw ruimte en levensstijl passen.

Het zijn geen massaproducten vanuit een catalogus. Het zijn uw ideeën die werkelijkheid zijn geworden.

Eetkamer

Met liefde zullen wij handgemaakte stukken maken voor uw eetkamer. Een eettafel met een passend dressoir bijvoorbeeld, in de juiste maten en van de materialen die u wenst.

Het is niet nodig om een compromis te sluiten door een kant en klaar product te kopen in een winkel. Wij maken precies dat stuk in overeenstemming met uw ontwerp en indien nodig kunnen wij het voor u ontwerpen.

Keuken

De keuken is een multifunctionele ruimte, het hart van het huis en verdient veel aandacht. Daarom is het ons streven om oplossingen en meubels te ontwerpen die een praktische, functionele, en een esthetische aangename ruimte creëren, geschikt voor dineren en koken met vrienden en familie.

We kunnen lelijke elementen zoals scheve muren, vloeren, leidingen, enz. wegwerken. Misschien wil je sommige dingen verbergen en tegelijkertijd decoratieve items zoals ornamenten en foto's op een doordachte manier tentoonstellen.

Elk stuk dat we maken, is vanaf het begin met precisie gebouwd voor een specifieke ruimte. We streven naar innovatieve ontwerpoplossingen voor elke vraag.

Badkamer

Verfraai uw badkamer met een handgemaakt meubel. Dat kan een heel minimalistisch werkblad zijn of een kast met heel veel opbergvakken.

Hout heeft de gewoonte om vocht op te nemen, dus adviseren wij u voor duurzame materialen te kiezen en die minder gevoelig zijn voor bacteriën en schimmels.

Diversen

Een opvallend kamerbreed inbouwmeubel of een elegante consoletafel in uw gang. Geen detail, materiaal of afwerking is onmogelijk. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Onze beloning is een tevreden klant.

Zakelijk

We werken er hard aan om te voldoen aan de normen en vereisten die horen bij uw ontwerpen voor uw bedrijfsruimte.

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van unieke bars en bovenbladen, opvallende receptiebalies, decoratieve wandpanelen, op maat gemaakte inbouwkasten en veel meer.

We maken en voltooien elk project in elke functionele ruimte, efficiënt en op tijd met toewijding en professionaliteit.

Waarom LignoHome?

Bij LignoHome onderscheiden wij ons door consequent aan uitstekende normen te voldoen, zowel wat betreft materiaal als uitvoering. Kwaliteit is onvervangbaar. Wij geloven dat het verschil in de afwerking zit.