Wie zit er achter LignoHome?

Dimitri Giannelos, de oprichter van en de vakman bij LignoHome, is opgegroeid in een familiebedrijf dat al generaties lang buitengewoon vakkundig met de hand gemaakte meubels levert. Een logisch gevolg is dat hout en houtbewerking een wezenlijk deel is van wie hij is.

Bij zijn uitgebreide beroepsopleiding, zijn liefde voor het ambachtelijk meubelmaken en meer dan 20 jaar ervaring hebben uitstekende klantenservice en -tevredenheid altijd op de eerste plaats gestaan.

Onze benadering

Wij willen u leren kennen, om te weten wat uw wensen zijn en wat uw persoonlijke smaak is. Dan vertalen wij uw dromen in onze ontwerpen van handgemaakte meubels voor uw interieur. Vanaf het meten tot aan het maken en monteren ervan letten wij op de kleinste details.

Wij bespreken de mogelijkheden en keuzes en bieden deskundig advies voor een uitzonderlijk resultaat, dat ongeëvenaard is.

Alles wat wij voor uw huis maken is op maat en uniek. We streven ernaar om aan al uw wensen waar de maken. Wij realiseren uw eisen door het leveren van hoogwaardige meubels en andere producten, met een perfecte afwerking.

Uw ideeën – precies zo als u het zich voor u ziet.

Recente Projecten

Neem contact met ons op

Ervaar de tijdloze luxe van op maat gemaakte ontwerpen. Neem contact met ons op, en laat u door ons inspireren!


Neem contact op

LignoHome Service

Wij ontwerpen en maken meubels op maat, van supersimpel tot uitermate complex.

Van klassieke en traditionele stijlen tot hedendaags en modern, we staan bekend om onze ongeëvenaarde vaardigheid in het omgaan met zowel minimalistische als ingewikkelde ontwerpen. We maken alles van handgemaakte kasten, inbouwkastjes, keuken-en badkamermeubels en binnendeuren tot bedrijfsmeubels zoals kantoorkasten, receptie-balies en meer. Wij vervullen de verwachtingen van onze klanten met hun verfijnde smaak. Met maatwerk, grote toewijding, deskundigheid en constant, samenwerkende partners gaan wij elke keer voor een uniek resultaat.

Materialen die wij gebruiken

We werken er hard aan om materialen van de hoogste kwaliteit in te kopen, materialen die onze afgewerkte producten alleen maar beter maken.

Hoewel we met verschillende houtsoorten werken, zoals eiken, kersen, mahonie en walnoot, gebruiken we ook multiplex en houtfineer, afgewerkt en handmatig geschilderd in elke gewenste kleur.

Andere materialen die we kunnen gebruiken zijn vezel- en composietplaten; gemelamineerde spaanplaat, MDF en gemelamineerde MDF, in hoogglans of mat, krasvast en anti-vingerafdruk. Wat het ontwerp ook vereist, we kunnen het gebruiken om uw ideeën uit te voeren.

Massief hout

Eiken - is het meest voorkomende hardhout en kent een rechte nerf; het wordt veel gebruikt voor het maken van meubels en is geschikt om in iedere kleur af te lakken.

Beukenhout - is recht met een uniforme structuur, licht van kleur, en tevens geschikt om in iedere kleur af te lakken.

Walnoothout - is donkerder van kleur, zachter en duurder dan eiken; walnoot is een buitengewoon geschikte houtsoort voor fineer.

Melamine & MDF

Melamine panelen en gemelamineerd MDF zijn kunstmatige materialen die veel gebruikt worden door meubelmakers. Het is waar voor je geld, aangezien het minder duur is dan hout, maar wel net zo betrouwbaar.

Het is te verkrijgen in een grote verscheidenheid aan tinten, patronen en fineer, waardoor ze ideaal zijn om kastjes van te maken.

Onze werkwijze

1

Afspraak voor overleg.

Of u nu een foto, een ontwerp, een visie of alleen maar een vaag idee hebt; wij zullen proberen het gewenste meubel voor u te maken. Neem contact met ons op, dan maken wij een afspraak om naar u toe te komen.

Tijdens dit bezoek luisteren wij naar uw wensen en verwachtingen, laten wij onze monsters en materialen zien en nemen we de maten op.

Daarna bespreken we de mogelijkheden en geven wij u advies. Vervolgens ontvangt u een e-mail met een prijsindicatie; na goedkeuring daarvan gaan we naar de volgende stap.

Ontwerpvoorstel en prijsstelling.

Wij presenteren u een ontwerpvoorstel, met de bijbehorende offerte want een goed ontwerp is het halve werk!

De prijs is gebaseerd op de gekozen materialen, de afwerking, de bijkomende onderdelen, de complexiteit van het ontwerp enz.; zodoende varieert hij per project.

Na goedkeuring sturen wij u een factuur voor een voorschot en geven wij een indicatieve datum van oplevering aan.

2
3

Vervaardiging, levering en plaatsing.

Wij beginnen met de uitvoering van het ontworpen bestelde meubel. Wanneer het eindproduct klaar is, zullen wij contact met u opnemen voor levering en plaatsing.

Wij installeren de meubels bij u thuis met in acht neming van alle voorzorgsmaatregelen en we zorgen ervoor dat wij alles schoon en netjes achterlaten.

Wilt u uw project aan ons toevertrouwen?
Wij gaan graag voor u aan de slag om uw droom werkelijkheid te maken.